Van harte welkom bij Voetreflex praktijk De Bilt

Mijn naam is Nelleke Bakker; therapeute voetreflexologie.

De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

 

Kantel je apparaat om meer te weten te komen over mijn massage praktijk in Utrecht.

Of neem direct contact op: voetreflextherapeut@hotmail.com

Vragen of een afspraak? Bel 06 - 3459 7195


Home » Behandelingen

Behandelingen

 • Metamorfosemassage
  De reflexzone correspondeert ook met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. De herinneringen aan indrukken opgedaan tijdens deze periode bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom. metamorfoseDoor dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrij komen. Dan wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen.
 • Chinflex®
  Chinflex is completer dan de westerse voetreflex massage alleen. Het gebruik van de functies van de meridianen en het effect van elk specifiek acupunctuurpunt naast het effect van de chinflex voetmassage chineesreflexzones, geeft een enorme uitbreiding van mogelijkheden om klachten tegelijkertijd aanpakken.
 • Zwangerschapsmassage
  Zwangerschapsmassage is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, zuurbranden, jeuk, spataderen, imagesCATZMZ0Aaambeien, vocht in enkels en voeten, rug-, heup-, lies- en bekkenklachten, beginnende hoge bloeddruk, beginnende blaasontsteking, verkoudheidsklachten, obstipatie, postnatale depressie, enz.
 • Stemvork & klankschalen
  Fonoforese of stemvorkentherapie is een methode waarbij trilling wordt opgewekt zonder het zijeffect van elektriciteit in te zetten. Het richt zich op het zelfhelend vermogen van de mens. Het is de trilling van de stemvork die het werk doet, upload_phpaFIatTdoor Hans Cousto in de bekendheid gebracht door zijn enorme inzet op dit gebied.
 • Bachbloesem therapie
  Bach bloesem remedies zijn eenvoudige en natuurlijke genezingsmethodes, gemaakt van 38 bloesems van bomen, struiken, wilde bloemen en planten.back
  De remedie helpt onze emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen en de balans in jezelf te herstellen.
 • E-stoel behandeling
  De E-Stoel, model URIM, of ook wel energetische stoel genoemd kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades en ballast te wissen en je energetische-stoelinnerlijke balans te herstellen. De E-Stoel vitaliseert, brengt je systeem tot rust. Liefde en mededogen worden opnieuw geactiveerd.