Van harte welkom bij Voetreflex praktijk De Bilt

Mijn naam is Nelleke Bakker; therapeute voetreflexologie.

De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

 

Kantel je apparaat om meer te weten te komen over mijn massage praktijk in Utrecht.

Of neem direct contact op: voetreflextherapeut@hotmail.com

Vragen of een afspraak? Bel 06 - 3459 7195


Home » Behandelingen » Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Reflexzonetherapie is inzetbaar bij vele klachten – ook maar met name tijdens en rondom de periode van zwangerschap waardevolle ondersteuning bieden. Om de ontwikkeling van de baby niet te schaden is het gebruik van medicijnen tijdens de zwangerschap uiteraard niet aan te raden.

Reflexzonetherapie is dan een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, zuurbranden, jeuk, spataderen, aambeien, vocht in enkels en voeten, rug-, heup-, lies- en bekkenklachten, beginnende hoge bloeddruk, beginnende blaasontsteking, verkoudheidsklachten, obstipatie, postnatale depressie, enz.

Kom meer te weten over onze zwangerschapsdiensten:    imagesCATZMZ0A

“Beter in balans met zwangerschapsreflexologie”

Daarnaast kan reflexzonetherapie ontspanning en verlichting geven, zowel voor, tijdens, als na de bevalling: het kan de bevalling op gang helpen brengen, of bij weeënzwakte de weeën versterken; het kan de wondgenezing bevorderen na inknippen of inscheuren; het kan stimulerend werken bij het niet goed op gang komen van de borstvoeding; en het kan na de bevalling de hormonen weer in balans brengen.

In het verdrietige geval van een miskraam of het overlijden van de foetus, kan reflexzonetherapie een alternatief zijn voor een ziekenhuisbehandeling.