Van harte welkom bij Voetreflex praktijk De Bilt

Mijn naam is Nelleke Bakker; therapeute voetreflexologie.

De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

 

Kantel je apparaat om meer te weten te komen over mijn massage praktijk in Utrecht.

Of neem direct contact op: voetreflextherapeut@hotmail.com

Vragen of een afspraak? Bel 06 - 3459 7195


Home » Behandelingen » E-stoel behandeling

E-stoel behandeling

De Urim-Code: een energetische stoel

De Urim-Code, is een energetische stoel. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. Je lichaam wordt schoner, je hele systeem wordt gerevitaliseerd en je hartkwaliteiten, liefde en mededogen worden nieuw gereactiveerd. In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen een Licht-Matrix die verzegeld en geactiveerd is door Monique. Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn. Zelfheling! Behandel de URIM-Code met zuivere intenties, met onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en genegenheid, het is geen ding maar een pulserend Wezen.

Voedt het Lichtwezen met jouw intenties… en dromen worden waar. “Het getal is alles” verklaarden de leraren in de school van Pythagoras. De getallenmystiek komt officieel uit Egypte (noot Monique…. ik denk dat zij nog veel ouder is…). Getallenmystiek correspondeert met de filosofie die aan alle kunst en wetenschap op de wereld ten grondslag ligt. Getalsymboliek: de sleutel tot een proces.energetische-stoel

De werking van URIM-Code

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren. De matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt! De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen en de trillingsfrequenties van het lichaam! Dit is meetbaar!

Helende werking

De Matrix, die door de stoel URIM-Code wordt gecreëerd, signaleert alle aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de Stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden. De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz. Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. URIM-Code gaat een “samenwerking” aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau. Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen en steeds meer therapeuten werken met veel succes en enthousiasme met URIM-Code. Zij geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze minder consulten nodig hebben en veel resultaat. Resultaten en de lijst van therapeuten die met de stoelen werken vind je op de site van Monique.

Maak het je gemakkelijk

De URIM-Code; de energetische stoel, werd ontwikkeld om het mensen gemakkelijk te maken. Je kunt thuis, op een zelf gekozen moment, jezelf beter ontspannen of opladen. Aan de slag gaan met een tegensputterend lichaam. Als je op URIM-Code zit, kun je heel gemakkelijk een gedachte programmeren of een idee visualiseren. Je hoeft alleen maar de liefdevolle discipline op te brengen om maximaal 2 tot 3 keer per week, ongeveer 20 minuten stil te zitten en even niets te doen. Makkelijker kan niet. URIM-Code biedt je de kans om je lichaam te ondersteunen bij een herstelproces of om sluimerende onbalans in fysiek opzicht te herstellen. Metingen laten zien dat de stoel een herstellend effect heeft op beschadigde cellen, ongeacht waar die cellen zich bevinden of in welke mate ze beschadigd zijn. De energetische stoel, de URIM-Code, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling! Een gift voor deze tijd.

20 minuten        ……….        10 euro.

10 rittenkaart     …….       95 euro +  11de keer gratis.