Van harte welkom bij Voetreflex praktijk De Bilt

Mijn naam is Nelleke Bakker; therapeute voetreflexologie.

De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

 

Kantel je apparaat om meer te weten te komen over mijn massage praktijk in Utrecht.

Of neem direct contact op: voetreflextherapeut@hotmail.com

Vragen of een afspraak? Bel 06 - 3459 7195


Home » Behandelingen » Zwangerschapsmassage » Klachten zwangerschap

Klachten zwangerschap

Verlichting zwangerschapsklachten

De reflexologie geeft verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap. Je moet daarbij bijvoorbeeld denken aan misselijkheid. In ons hormoonstelsel vinden vanaf het eerste moment vele veranderingen plaats. Er zijn ook nieuwe hormonen zoals het HCG, het zogenaamde zwangerschapshor-moon wat door de bevruchte eicellen afgegeven wordt. Dit is het hormoon dat met name de misselijkheid veroorzaakt in de eerste maanden. Maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, ook na de bevalling hebben veel vrouwen nog last van hun bekken.

280_0_2661422_64270[1]

Door reflexologie zijn zeer goede resultaten bereikt. Zelf gebruik ik meestal een stevige techniek die ik ongeveer twee minuten aanhoud. Misschien niet de meest prettige methode, maar gebleken is dat er een afname van 26% tot 84% van de pijn is na drie korte behandelingen.

Vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid en oedeem, typisch een klacht die niet opgelost kan worden, maar waar reflexologie wel voor veel verlichting kan zorgen.